torsdag 25 december 2014

Vår jul


Dagen före julafton har vi som tradition att min bästa vän Lotta och hennes familj kommer och äter frukost hos oss. Vi har en väldigt avslappnad relation och tar det lite som det kommer. Lotta och jag satt vid brasan och åt och barnen stack upp på övervåningen, våra män åt och letade efter snöslungor på nätet... Alla känner sig som hemma, äter vad man vill och gör vad man vill:)


På julafton var vi hos mina föräldrar och åt lunch med min bror och hans familj. Det var också väldigt trevligt och roligt att få träffa kusin Wilma som snart är 2 år. Hon är ju som 2-åringar är mest, full fart, springer runt och lånar telefonen, fjärrkontrollen, plockar ut en kökslåda, skrattar och bluddrar:)I dag när vi vaknade var det strålande sol ute. Jag och Ida är jätteförkylda, men jag kände ändå att jag behövde komma ut och få lite luft så Isak följde med på promenad iklädd tomteluva:) När vi kom tillbaka hade Ida fått feber så Isak och Benny fick åka själva till farmor och farfar och fira jul. Lite tråkigt förstås, men inte mycket att göra åt. Nu ska jag gå ner och fixa fika, tända granen och fortsätta att  julmysa med Ida så vi blir friska snart:) 
Ha en fortsatt fin julhelg!
Kramar från Maria

7 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Ibland blir det inte som planerat, men mysigt i alla fall!Önskar dig en fin fortsättning på julen! ♥︎

vitadrömmarobusigabarn sa...

En riktigt fin jul till dig❤och God fortsättning kram

STENLYCKA sa...

Önskar dig en god fortsättning på julen! Krya på dig!
Kram Raina

Solstrimmor sa...

God fortsättning på julen... hoppas ni har piggnat till!

Julkramar från Eva-Mari

A House With A View sa...

Alltid tråkigt att bli sjuk men inget att göra åt som sagt var. Det verkar ändå som att ni haft det riktigt mysigt och trevlig :) Så vackert porslin på bordet!

God fortsättning!!

Många kramar aka

Nilla Q sa...

God fortsättning! Hoppas ni mår bättre från förkylningen och har en skön ledighet.

kram Pernilla

Borgmästaren sa...

Krya på er. Hoppas det går över fort och att ni kan njuta av ledigheten.