söndag 19 april 2015

I VitsippebackenPå förmiddagen åkte jag ut till min barndomsbygd och plockade vitsippor till min mamma. Hon har fått en stor stroke igen, men blir starkare för varje dag. Även om framstegen är små så går det åt rätt håll, det är nog bara mitt tålamod som är lite dåligt:)
Det har ändå varit mycket oro och ovisshet kring hennes hälsa i veckan, så i dag behövde jag en dag för återhämtning. Det får jag i naturen så jag hade en skön stund, ensam bland alla blommor:)


Jag har skrivit om det förut, men det är viktigt att hitta egna strategier för återhämtning i vardagen. För mig är det motionera, vara ute i naturen, fika med nära vänner och sjunga i kören. Min dotter känner också av stress i bland och hon säger själv att hon blir avslappnad när hon är i stallet. Det är bra att hon också reflekterar och hittar strategier:)
Ha en fin vecka alla läsare!
Kramar från Maria 

4 kommentarer:

Hanna sa...

Så fint och mysigt!
Hanna

Nilla Q sa...

Så vackert med alla vitsippor! Skönt att du har ett sätt att återfå energi, det där med återhämtning är som sagt inte så lätt!

Kram Pernilla

Älskade pion sa...

Vackert var ordet.....Jag håller med dig...i naturen hämtar jag också mycket ny kraft och energi...härligt.Ha en fin vecka.Kram Ulrika

Grodmamman sa...

Vackert det är i naturen nu!
Ta hand om dig! Bra att du hittat sätt för återhämtning.
Kram