onsdag 24 juni 2015

Sommar festligheter

                      

Så mycket festligheter vi har upplevt i juni månad och mer är på gång:) I början av månaden var det ju skolavslutning och Ida hade krans i håret och spetsklänning och var mer än nöjd:) Isak hade tyvärr feber och fick vara hemma i sängen i stället. Han tyckte det var lite tråkigt, men var glad att han var så pass frisk att han kunde åka till Liseberg med kompisarna dagen efter.

            
                           
Helgen efter var det dags för bröllop. Det var Bennys bror som gifte sig på Skansen i Stockholm och hade en jättemysig fest i parken vid Sundbyholms slott dagen därpå. De var jättefina tillsammans och det blev så stämningsfullt, som alltid vid bröllop...
Vi åkte upp dagen innan så vi hann med lite kusinmys också, barnen tyckte det var jättekul att ses och både Isak och Ida lekte mycket med sin lilla kusin.

                           

Midsommar firade vi som alltid tillsammans med våra bästa vänner. Vi grillade och bara satt och pratade. Barnen badade i deras pool, men annars hade vi en väldigt lugn och mysig kväll. 

                             

Den här veckan är det läger för barnen. Isak har åkt på scoutläger och det blev en väldigt regnig och lerig dag för dem att bygga tält och lägerplats på, men i dag var det bättre väder som tur var..... Det är ju inte drömläge att tälta 5 nätter i hällregn:)

                               

I morgon fyller min mamma år och då jag tänker åka till äldreboendet och fira henne med paket och blommor på sängen:) Jag är lika tacksam varje år hon fyller år. Vi har blivit inringda av sjukhus flera gånger, att vi ska komma in för att hon ska sluta sitt liv. Men hon alltid kommit tillbaka. Jag vet ju att ingen lever för evigt, men hon har verkligen fått extratid här på jorden och jag är glad för varje gång vi kan träffas. Dagen efter mamma fyller jag...och det får jag fira i en hästhage med några vänner. Ida och två kompisar ska hyra hästar och vi mammor får snällt följa med:)

                              

Ha det gott alla fina läsare!
Kramar från Maria

7 kommentarer:

Nilla Q sa...

Härligt när det händer så mycket roligt! Grattis och hoppas du får en bra födelsedag!

Kram Pernilla

mitt liv som jag sa...

Härligt med så mycket festligheter :). Så får jag säga grattis i efterskott! Hoppas att du fick en fin dag.
Ha nu en riktigt bra helg! Kram Jennifer

Livet på Vestergård sa...

Oj, så ni har firat. Härligt! Hoppas att du får en riktigt fin helg!
Kram Kicki

Lyckoslanten sa...

Härligt med avslutningar, bröllop och midsommar, inte minst att få fira sin mamma!
Hoppas du får ha en riktigt skön vecka! ♥︎

Älskade pion sa...

Många trevligheter i sommar.Kram Ulrika

Min plats i solen sa...

Så gott att njuta av en fin sommar tillsammans och med mycket roligheter som händer. Och att få de där stunderna tillsammans med de som står en nära. Stunder som betyder så mycket. Jag hoppas att allt är bra med er och att ni hinner njuta av lite sköna sensommardagar även nu då skolorna har börjat igen? :)

Ta hand om dig vännen.♥

Kram Lotta

replika klockor sa...

fake patek philippe Under årtiondena har Breitling bränt ett brett utbud av stämningsfulla namn i sinnet hos klockentusiaster fake klockor lador överallt. Navitimer, Superocean, Aerospace, Breitling for Bentley och mer har alla lämnat märken på branschen, men en av Breitlings mest kända fake rolex produktlinjer från mitten av seklet har varit frånvarande från sin nuvarande sortiment alltför länge. Top Time var en av Breitlings sportigaste, mest ungdomsinriktade modeller fake Rolex under 1960-talet, vilket hjälpte till att forma sportklocklandskapet under en tid med monumentala rolex replica designförändringar. Efter många års vila har Breitling nu återupplivat en av Top Time: s mest ikoniska referenser, Ref. 2003, för den nya Breitling rolex kopia Top Time Limited Edition.