fredag 20 juli 2012

Smygehuk, en liten pärla

 Nu är vi hemma igen, efter en tur med husbilen i Blekinge och Skåne. Vi bodde två nätter på Hälleviks camping och därefter åkte vi runt kusten till Malmö. Vi hade nämligen lovat dottern att hon skulle få vara med i publiken i sommarlovsmorgon och det fick hon:) Innan vi var framme i Malmö ville min man visa barnen, Sveriges sydligaste punkt... ja, och vi följde snällt med:) Det visade sig vara en bra idè, för det var otroligt vackert i Smygehuk och det fanns både mysigt cafè och fina inredningsbutiker så där stannade vi hela eftermiddagen. Det är vackert i Skåne så jag visar fler smultronställen en annan dag!
Ha det gott, nu ska jag ut i solen innan den försvinner!
Kramar från Maria

9 kommentarer:

Grodmamman sa...

Jag gillar också Skåne. Skulle gärna semestra där fler gånger. Har inte varit vid Smygehuk, men det ser jätte vackert ut.
Kram

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Skåne är så fint, och i Smygehuk har jag varit. Då blåste det så vi höll på och lyfta. Vet att det finns jättefina antikloppisar och butiker också, lyckost som varit där.
Kram till dig vännen
AnnaMaria

Smultron på ett strå sa...

Så fint det verkar vara vid Smygehuk! Jag har aldrig varit där, men det verkar vara väl värt ett besök. Ha en riktigt trevlig helg! //kram maria

LOTTAS HOME sa...

Ser mysigt ut. I Skåne finns mycket fint att se.
Ha det gött!
Kram

Fröken Kråknäs sa...

Skåne är så tacksamt att semestra i; nära till det mesta och det finns hur mycket som helst att se.

Ha en skön helg!
Katarina

A House With A View sa...

Häääääärliga bilder och så fint foto på er!!! Låter som en supertrevlig tripp!!

Kraaaaaaaaam aka

Min plats i solen sa...

Välkommen hem igen! Vad roligt att höra att det blev en riktigt bra semester och att ni hade det bra här nere i Skåne. Jag hoppas att vi visade oss från vår allra bästa sida (önskar vi kunde ha bjudit på lite bättre väder)?

Och vad roligt för dottern att få vara med i publiken på Sommarlovsmorgon. Det är stort för en tjej i hennes ålder.

Ta hand om dig vännen!♥

Kram Lotta

Vårt röda hus sa...

Kul för både barn och vuxna att vidga sina vyer! Nästa år får ni ta en tripp till treriksröset också så har barnen varit både nere och uppe:)

Ha en fortsatt fin sommar.
Kram Eva-Mari

mitt liv som jag sa...

Jag har inte varit i Skåne sedan jag var liten, men då var jag med en kompis i Smygehuk och det är verkligen fint. Någon sommar ska jag försöka locka med mig familjen till vackra Skåne. Mysigt att kunna åka med husbil! Kram Jennifer