lördag 14 september 2013

Höstmys med bästa vännen
Jag njuter lite extra av helgerna nu när jag börjat jobba igen. I veckorna har vår familj full aktivitet och det blir inte mycket tid hemma så när helgen kommer vill jag helst bara vara hemma och bara vara. Det är viktigt för mig att få tid i trädgården och i naturen och samla i hop mig efter en fartfylld vecka.Bakom vårt hus finns en fin hage, där går jag ofta och vandrar och funderar över livet. Jag trivs på hösten, det blir lugnt i naturen och så vackert med alla höstfärger. Det har ju bara börjat nu så jag hoppas få många härliga stunder framöver:)
I dag har jag njutit i min bästa vän Lottas trädgård i stället. Vi har haft en underbar dag med promenad, kaffe ute i solen och trevliga samtal. Vi har varit vänner sedan vi var små så det känns alltid roligt att ses:) Lotta fotograferade även barnen och mig och det blev fina kort att spara:)


Må så gott alla fina läsare! 
Kramar från Maria

13 kommentarer:

Lissboden sa...

Hej Maria!
Det ser så rofyllt och fint ut när man ser din utsikt.
Det kallar jag livskvalitet.
Vilka fina bilder på dig och barnen.
Vad roligt att ni ska till Eskilstuna i oktober. Om ni vill bo på ett fint hotell rekommenderar jag Marion collection Bolinder Munktell hotell. Det är personligt och ligger intill ån och de har en trevlig kvällsbuffe som ingår i rumspriset.
Det vore roligt om du har tid att titta förbi hos mig så hör gärna av dig när det är dags.
Ha dét gott!
Kram

mitt liv som jag sa...

Fina bilder, och så fina ni är, du och dina barn!

Hösten är sååå härlig tycker jag. Promenader i naturen vackra höstdagar är outstanding, det är så vackert och fridfullt.

Sköna helger hemma så att man kan ladda med energi är riktigt bra. Jag hoppas att du får en riktigt skön söndag! Kram Jennifer

Hanna sa...

fina bilder
Ha en toppen söndag

millandante sa...

Låter verkligen rofyllt det du skriver, och så härlig balans mot veckans sysslor:) Har varit krasslig till och från i en vecka, men nu blev jag så sugen på en promenad när jag läste detta, så det blir det nu:) Tack för inspiration!

Jättefina bilder!! Fina barn du har:)

Kram kram
Milla

A House With A View sa...

Åh vilka fina omgivningar kring dig, underbart rogivande att strosa runt där! Och så fint du har det vid huset med fina planteringar och vackra utomhusmöbler! Jättefint foto på dig och barnen också, vore fint att rama in tror jag.

Och tuuuusen tack för din fina kommentar hos mig, den värmde :) <3

Önskar dig en finfin söndag!

Kraaaaaaam aka

Livet på Vestergård sa...

Så fina ni är på foto du och barnen! Härlig omgivning ni har runt ert hus. I dag ska jag ut i naturen och "tanka" inför en ny arbetsvecka.
Ha en riktigt fin dag! Kram,

Lyckoslanten sa...

Jättefin bild på dig och barnen! Det är en förmån att få ha en bästa vän från barndomen och en sådan fin omgivning att bo och promenera i!
Ha en skön söndag! ♥

Vitt hus med svarta knutar sa...

Det är roligt att ha foton på familjen. Här är det oftast jag som står bakom kameran, så det finns inte många bilder där jag är med. Härligt att tillbringa en helg tillsammans med en gammal god vän.
Kram,
Regina

Dagar av lycka sa...

Härligt, när man får till en heldag med bästis sådär!

Jättefin bild på dig och barnen :)

Kram Anna

Solglitter sa...

Så fint allting!

Hoppas du får en fin inledning på veckan

Kram Lollo

Min plats i solen sa...

Hej Maria!

Så fina ni är tillsammans du och barnen. Och vilken glädje det är att ha en vänskap som har varat under så många år. Det är få förunnat och verkligen en skatt att vårda.

Ta hand om dig vännen och hoppas du får njuta av riktigt fina höstdagar framöver.♥

Kram Lotta

Nilla Q sa...

Så fina ni är!!

Kram Pernilla

ida andersson sa...

Så vackert ni bor och vilken härlig bild på dig och barnen. Kram