söndag 9 november 2014

Lite julstök och lite pynt
Den här helgen har gått lite i julstökets tecken, men jag började min helg i fredags eftermiddag med en härlig promenad med min bästa vän Lotta. Vi gick i våra barndomstrakter och fast det var dimmigt och grått så kändes det så fridfullt och vackert. Det var så fuktigt så det droppade runt omkring oss, men det låg lite snö kvar så jag fick bästa julinspirationen:)I går var jag ute en del och fixade lite vid fågelborden. Jag har köpt små fågelhus på Ikea, som egentligen är julgranspynt men jag tycker de passar bättre att hänga ute vid fågelmataren. Jag var även en sväng på stan. Vi har en ganska nyöppnad affär som har väldigt mycket belysning och helst nu  till jul. (Prylgrossen). Jag hittade en liten kyrka i tre delar med värmeljus till. Jag blev stört förälskad och ville absolut köpa den, när den var slutsåld....! Hjälp jag måste ju bara ha den, till sist lyckades jag tjata till mig att få köpa den i skylten:) I dag ville jag få lite mer julkänsla så Ida och jag gick ut i hagen och plockade enris och sedan bakade vi saffransmuffins. Det är så enkelt att hon kan baka dem själv, bara vanlig sockerkakssmet och 1 paket saffran i.I morgon kväll har min bästa vän bjudit mig på en MÅ- BRA kväll. Det är mingel med lite olika föreläsningar om klädstilar, motion och självkänsla. Det ska verkligen bli kul, hon har fixat VIP biljetter så jag förväntar mig en lyxig kväll:)

Må så bra i veckan alla läsare!
Kramar från Maria

5 kommentarer:

Helén i Vilrummet sa...

Vilken härlig helg. Och den där kyrkan var verkligen söt.
kram Helén

Lyckoslanten sa...

Gillar fågelhusen och kyrkan och dina bilder! ❤

Lissboden sa...

Hej Maria!
Visst är det härligt att det lackar mot jul och jag känner förstås igen en del av dina fina bilder från Instagram. Du ser ut att njuta mycket av dina promenader och lite allt möjligt, det låter skönt:)
Tiden rusar på här hos oss pga av nytt husbygge med alla beslut som hör dit men det kommer snart lugnare tider och julefrid.
Må så gott!
Kram/Maria

Villa Ell sa...

Vilken vacker omgivning... Visst är promenader härliga!!
Hehe klart man ska få skylt exet om de inte har fler ;-)
Låter som en trevlig må-bra kväll
Kram
Sandra

Älskade pion sa...

Låter som en härlig helg.:) Kram Ulrika