söndag 2 november 2014

Vårt höstlov


Nu när barnen haft höstlov har jag också passat på att vara ledig några dagar. Jag har varit i Ullared och handlat julklappar och hittade faktiskt en hel del och massor av fint julpynt:) Jag var beredd på köer och trängsel, men det var faktiskt helt ok och jag kunde handla allt jag ville i lugn och ro. Till Ullared var inte barnen med så dagen därpå var det deras tur att få åka på shopping. Ida och hennes kompis ville till en leksaksaffär i stan så jag släppte av dem där och gick vidare till Stadium, jisses så mycket snyggt det fanns där.... Jag hade kunnat handla många jackor och mössor, men nöjde mig med en mössa till oss var:)I fredags var det dags för ridtävling med halloweentema. Ida var väldigt laddad och gjorde typ hundra flätor på hästen och ryktade honom så han blänkte, själv nöjde hon sig med vitmålat ansikte och svart runt ögonen:) Hon var jätteduktig och han hoppade så fint, men han vägrade på nästsista hindret så det tyckte hon var tråkigt, men eftersom det var träningstävling fick alla köpa rosett ändå, vilken tur:)Nu i helgen har vi gratulerat vår granne som fyller 50 år, Hon hade laddat upp med Tapas buffé, jisses vad gott det var:) Nu ska jag åka till kyrkan och sjunga med min kör, jag har faktiskt inte varit på kyrkogården så det känns bra att få tända ett ljus och få en stund till eftertanke till alla som inte finns hos oss längre. (Bilden är på min favoritkyrka dock inte där vi ska sjunga i kväll).Ha en fin vecka!
Kramar från Maria6 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Härligt att läsa allt du gör för din dotter och allt det andra du skriver om. Hos oss är det mannen som sjunger i kör i kyrkan på Allhelgona och alla andra högtider. Önskar dig en fin ny vecka! ♥︎

Grodmamman sa...

Kul med ridtävling för dottern och kul med rosett!
Låter så kul att sjunga i kör. Gjorde det när jag gick i skolan, men inte efter det.
Kram

Nilla Q sa...

Skönt med höstlov! Jag har också varit ledig med barnen. Vi har mest tagit det lugnt, men det har varit lite ridning här med. Kul att det blev en rosett på tävlingen för din dotter!

Kram Pernilla

mitt liv som jag sa...

Ni verkar ha haft mysiga dagar tillsammans. Visst är det skönt när man har möjligheten att få några extra lediga dagar med sina bästa.
Ha det gott! Kram Jennifer

Livet på Vestergård sa...

Härligt höstlov du haft! Fina bilder också. Instämmer helt i inlägget om att planera sin jul. Precis så vill jag också ha det. Ha en fin dag!

a kitchen in the country sa...

Vilka mysiga höstlovsdagar ni har haft tillsammans kära Maria. Gott att bara få vara och ta dagen som den kommer. Och julklappsinköp låter mysigt. Jag måste erkänna att min jullängtan börjar komma krypande nu. Jag gillar ju allt det här myset innan. Nästan mer än själva julen. :)

Ta hand om dig kära Maria och hoppas att du får en fin vecka.♥

Kram